Holtrigter Woonpakket

WOONVERZEKERING

Veilig wonen hebt u zelf grotendeels in de hand maar risico's sluit u nooit helemaal uit. U kunt bij ons terecht om u daarvoor te verzekeren.

Met onze woonverzekeringen kiest u voor:

  • een verzekeringspakket op maat
  • extra financieel voordeel via het Holtrigter voordeelpakket
  • één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen  
  • snelle en zorgvuldige afhandeling van schade

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken.

 

SOORTEN VERZEKERINGEN

Woonhuisverzekering

De woonhuisverzekering - opstalverzekering - dekt schade als gevolg van brand, ontploffing, blikseminslag, inbraak, diefstal, storm, waterschade, rook- en roet, neervallen van luchtvaartuigen, aanrijding en aanvaring, en omvallen van bomen. Sommige opstalverzekeringen dekken ook schade als gevolg van ‘ieder plotseling en van buitenkomend onheil’. 

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt onder andere schade als diefstal of een poging daartoe, brand-, schroei-, zeng- of smeltschade, blikseminslag en oververhitting door inductie, ontploffing, storm, diefstal van tuinmeubilair, tuingereedschap, wasgoed, inhoud van diepvriezer bij defect of stroomuitval, regen of andere neerslag die onvoorzien de woning binnendringt, gesprongen waterleidingen, rook- en roetschade.

Sommige inboedelverzekeringen dekken ook schade als gevolg van ‘ieder plotseling en van buitenkomend onheil’. Denk bijvoorbeeld aan de verwilderde kat die uw gordijnen vernielt of die vaas die u bij het stofzuigen omstoot.


 Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering biedt u een dekking tegen schadeclaims veroorzaakt door u, uw partner, uw kinderen (inwonend of voor studie uitwonend), andere inwonenden en voor uw huisdieren en als eigenaar van een  tweede woonhuis.
 

Rechtbijstandsverzekering

Een rechtsbijstandsverzekering biedt u rechtsbijstand als u in een conflict bent verwikkeld. Juristen in dienst van de verzekeraar proberen het probleem op te lossen door advies en bemiddeling met de tegenpartij. Vaak komt het niet tot een juridisch proces. Komt het wel zover dan worden de kosten door de verzekeraar vergoed. Heeft u een rechtsbijstandverzekering dan kunt u ook voor juridisch advies terecht kunt bij uw verzekeraar voor niet gedekte zaken.