Alfa Romeo verzekering

EEN ECHTE ALFA VERZEKER JE NIET ZOMAAR!
 

U kunt uw klassieke of moderne Alfa Romeo tegen aantrekkelijke voorwaarden en een redelijke prijs bij ons verzekeren. Wij zijn sinds 1978 de huisverzekeraar van de Club van Alfa Romeo Bezitters.
 

Aan de beperkt kasko of kaskodekking ligt een taxatierapport ten grondslag voor de bepaling van de waarde van de auto. Het taxatierapport kunt u voor eigen rekening op laten maken door een bij NIVRE - VRT, FEHAC of TMV aangesloten registertaxateur.

Wilt u een offerte? Vul onderstaand formulier in, druk op verzenden en u ontvangt een op maat gesneden offerte voor uw Alfa Romeo.
 

De op dit formulier ingevulde en eventueel nader te overleggen persoonsgegevens worden opgenomen in de onze administratie en die van de aanbieder waar het contract of de verzekering wordt aangevraagd. Op onze administratie is ons privacyreglement van toepassing. Deze kunt u op onze website lezen. Door verzending van deze aanvraag gaat u akkoord met ons privacyreglement en opname van uw persoonsgegevens in onze administratie.

 

 

Mijn gegevens

Voorletters - Achternaam*
Straatnaam + huisnummer*
Postcode *
Plaatsnaam*
E-mail adres*
Telefoon*
Geboortedatum *
Beroep
Schadevrije jaren *
Alfa Romeo type *
Kenteken*
Vermogen
Brandstof*
Meldcode
Bouwjaar:*
Ledig gewicht*
Taxatiewaarde (verwacht)*
Alarminstallatie*
Jaarkilometrage*
Gewenste dekking*
Schadeinzittendenverzekering
Ongevalleninzittendenverzekering*
Aantal inzittenden incl. bestuurder
Rechtsbijstandverzekering verkeer*
Het betreft een 2e auto*
* Verplicht veld