Nieuws

Met de Duurzaamheidslening financiert u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning

Met de Duurzaamheidslening financiert u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Zo woont u energiezuiniger, comfortabeler én draagt u bij aan een beter milieu.

  • Comfortabeler wonen
  • U draagt bij aan een beter milieu
  • U bespaart op uw energiekosten*

Wat is de Duurzaamheidslening?

Gemeenten en provincies stimuleren het nemen van duurzame maatregelen en bieden daarom de Duurzaamheidslening aan. Dit is een lening waarmee u tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan uw woning financiert.

Door uw woning energiezuiniger te maken, bespaart u energie* en woont u comfortabeler. Niet alleen fijn voor u, maar ook goed voor het milieu.

*Bij gelijkblijvende energieprijzen, uw gebruik van voorzieningen en apparatuur zoals verwarming/ thermostaat niet veranderd is en de energiebesparende maatregel adequaat is uitgevoerd door een deskundig aannemer of installateur.

Wat zijn de kosten en is er een Duurzaamheidslening in mijn gemeente?

Niet iedere gemeente of provincie heeft een Duurzaamheidslening. Om te bekijken of uw gemeente de Duurzaamheidslening aanbiedt, typt u het gewenste leenbedrag in het veld. Hierna verschijnt het maandbedrag en daarna kunt u checken of de Duurzaamheidslening beschikbaar is in uw gemeente.

Hoe e.e.a. kunt u vinden op de site van de SVN 

Wilt u weten hoe dit in de praktijk werkt of heeft u concrete vragen aan ons dan kunt u ons bellen op 055-5414014 of laat even bericht achter op onze site. 

 

Geplaatst op Maandag 10 december 2018 - 09:00

financiele dienstverlening